Mangler du idéer til jeres næste firm-aarrangement?

Mulighederne er mange, når man skal arrangere et firmaarrangementer, men det er langt fra alle muligheder, der er lige sjove. I forsøget på at gøre firmaarrangementet attraktivt for alle aldersgrupper og personligheder, er det altafgørende at stable et arrangement på benene, hvor ingen har en fordel på forhånd, men hvor alle derimod går ind til arrangementet på samme vilkår.

Dette gøres bedst ved at tænke ud af boksen og arrangere et firmaarrangement, der er anderledes, nytænkende og vigtigst af alt: Sjovt. Hos Actionboat i København har vi specialiseret os i at skræddersy anderledes firmaarrangementer til virksomheder fra alle brancher, og leder du efter inspiration til jeres næste firmaarrangement, giver vi dig her et indblik i vores udvalg af oplevelser.

Vandoplevelser for alle

Firmaarrangementer har til formål at bringe folk sammen, og hos Actionboat har vi erfaring med, at aktiviteter til søs er en fordelagtig måde at gøre dette på, da man her kan lægge kontoret og arbejdet helt bag sig.

Vores både – som oven i købet er Danmarks hurtigste rigid inflatable boats – danner grundlaget for udbuddet af aktiviteter på vandet. En af vores mest populære vandaktiviteter er High Speed Race, hvor vi sejler stærkt fra punkt A til B, og er du og dine medarbejdere vilde med fart, kan denne aktivitet således være en idé til jeres næste firmaarrangement.

Hos os har I også mulighed for at vælge Water Cast, hvor I springer i vandet fra båden i høj fart, hvilket fremkalder lidt af et adrenalinsus. Foretrækker I at have hovedet oven vande og forblive tørre, kan en helt tredje idé til jeres næste firmaarrangement være at arrangere Ocean Rafting, hvor vi i knapt så højt tempo sejler ud og kigger på den danske natur og nyder alt det, den har at byde på.

Med andre ord tilbyder vi hos Actionboat vandoplevelser for alle, og er du på jagt efter en innovativ form for firmaarrangement, er dette således et oplagt sted at starte.

Første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse – kontakt Actionboat

Lyder vores idéer som noget for dig – og har du fået blod på tanden i forhold til vores sejlture? Så grib chancen for at give dine medarbejdere en unik oplevelse på vandet ved at kontakte os – sammen finder vi den helt rigtige løsning for jer.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os