Action Polterabend

En polterabend er en oplagt mulighed for at samle alle brudens/brudgommens venner og veninder og prøve kræfter med en spændende aktivitet, som man måske ikke har prøvet før. Oplagte aktiviteter er porcelænsmaling, paintball, croquis-tegning og madlavningskurser, men hvorfor ikke vælge noget lidt mere specielt, noget lidt mere adrenalinfyldt? Er bruden/brudgommen til spænding og fart over feltet, kan vi hos Actionboat hjælpe dig med at arrangere en action polterabend, som jeres selskab sjældent vil glemme! Kontakt os i dag for at få et tilbud.

Læs mere

Polterabend for mænd

Alle brudepar er selvfølgelig forskellige og generalisering er umuligt, men der er dog en tendens til, at kvinder ønsker sig en polterabend i hyggens og selvforkælelsens tegn, mens mænd ønsker en dag med fuld fart over feltet. Hos Actionboat er vi eksperter i planlægning og udførelse af polterabender for mænd, der ønsker en vild oplevelse på vandet. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at give den kommende brudgom en overraskelse i verdensklasse. Sammen kan vi arrangere en uforglemmelig dag.

Læs mere

Sjov til søs med et firma-arrangement hos Actionboat

’Sjov’ er et vidt begreb, og det kan være vanskeligt at nå til enighed om, hvornår noget er sjovt. For nogle er det afgørende, at det bringer lattermusklerne i spil, mens det for andre står og falder med udfordringer.

Hos Actionboat ved vi godt, hvordan vi definerer, hvornår noget sjovt, og det indebærer netop en kombination af latter og udfordringer; nemlig vilde sejlture.

Af denne grund arrangerer vi sjov til søs og tilbyder en række spændende firmaarrangementer, således at alle kan få den vandoplevelse, de altid har drømt om. Nedenfor giver vi dig tre bud på vores sjoveste firmaarrangementer.

Læs mere

Spændende og nytænkende firma-arrangementer

Frisk luft, hurtige både, fællesskab og spænding. Sådan lyder Actionboats opskrift på et godt firmaarrangement, og vi gør vores absolut bedste for at skabe et sjovt og succesfuldt firmaarrangement, der henvender sig til alle typer af virksomheder.

Hos Actionboat skruer vi helt op for det sociale samvær ved at arrangere aktiviteter til søs, der har til formål at forbedre relationen mellem de personer, der til daglig har både faste roller og rutiner. På vandet kan man nemlig lægge dette bag sig og være sammen i et helt nyt, spændende miljø.

Kort sagt kan vores sejlture og vandaktiviteter knytte stærke bånd mellem medarbejdere med tydelige effekter på såvel det personlige som det professionelle plan.

Læs mere

Mangler du idéer til jeres næste firm-aarrangement?

Mulighederne er mange, når man skal arrangere et firmaarrangementer, men det er langt fra alle muligheder, der er lige sjove. I forsøget på at gøre firmaarrangementet attraktivt for alle aldersgrupper og personligheder, er det altafgørende at stable et arrangement på benene, hvor ingen har en fordel på forhånd, men hvor alle derimod går ind til arrangementet på samme vilkår.

Dette gøres bedst ved at tænke ud af boksen og arrangere et firmaarrangement, der er anderledes, nytænkende og vigtigst af alt: Sjovt. Hos Actionboat i København har vi specialiseret os i at skræddersy anderledes firmaarrangementer til virksomheder fra alle brancher, og leder du efter inspiration til jeres næste firmaarrangement, giver vi dig her et indblik i vores udvalg af oplevelser.

Læs mere

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os