Teambuilding københavn

Tag dine kollegaer med på et anderledes teambuilding-forløb i København, og bliv rystet sammen, mens I får vind i ansigtet, frisk havluft i lungerne og adrenalin i blodet.

Hos Actionboat tilbyder vi spændingsfyldte bådture for både små og store selskaber. Sejladserne kan arrangeres og tilpasses efter behov og til alle tænkelige situationer – såvel polterabender som firmaevents eller teambuilding-forløb.

I vælger selv, om I blot vil sejle hurtigt fra punkt A til B, eller om I vil forøge spændingen og presse jeres egne grænser til det yderste med Water Cast – en disciplin hvor I hopper i vandet, mens båden er i høj fart.

Teambuilding i København til søs

En tur med Actionboat foregår ombord på en eller flere af vores specialdesignede gummibåde; de såkaldte Ridid Inflatable Boats – eller blot RIBs.

De er målt til en topfart på 100+ km/t fuldt lastet, og vi tør godt kalde dem for Danmarks absolut hurtigste RIBs. Der er altså grundlag for et teambuilding-forløb i København med fart på, når du og dine kollegaer stævner ud med Actionboat.

Bådene, som er godkendte af Søfartsstyrelsen, er yderst søstærke, og selv i hård sø er balance og stabilitet i top. De er rigget op med 12 behagelige, stødabsorberende sæder fra Ullman Dynamics og bliver drevet af 2 styks kraftige 350 hestes Mercury Verado-motorer.

Vi sejler under normale omstændigheder i Øresund fra Tårbæk til Dragør, men vi tilbyder gerne ekstraordinære sejladser i andre danske eller udenlandske farvande, hvis du og dine kollegaer er på udkig efter muligheder for teambuilding udenfor København.


Dét her – det er simpelthen for sjovt

– Anne Schultz Christiansen


Lad arbejdet blive på land, og tag til søs

Du og din virksomhed er altid velkomne til at kontakte os på telefon +45 72 170 280, eller mail book@actionboat.dk, hvis I vil til søs og opleve et teambuilding-forløb, hvor fart og spænding er i fokus.

Inden vi sejler, vil I modtage en grundig sikkerhedsinstruktion, og der vil blive udleveret redningsveste samt våddragter, hvis turen skal fokusere på Water Cast. Vi tager gerne imod større grupper, og sejladserne kan tage udgangspunkt i forskellige aktiviteter – herunder:

  • Highspeed racing
  • Water Cast
  • Fornøjelses-cruise
  • Highspeed Navigation
Under alle omstændigheder garanterer vi et teambuilding-forløb langs Københavns kystlinje med masser af action. Så lad arbejdet blive på land, og tag til søs med Actionboat, og giv dig selv og dine kollegaer én på opleveren.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os