Polterabend København

Er du på udkig efter et anderledes event i forbindelse med en polterabend i København?

Så tag med på en af Actionboat’s adrenalinfyldte RIB-bådture, og mærk vinden i håret og bølgesprøjtet i ansigtet, mens du suser af sted over Øresunds vandspejl.

Polterabend i København med fart på

En polterabend symboliserer en overgang fra én fase i livet til en anden. Og det skal selvfølgelig markeres med manér – og gerne med lidt fart på. Og fart er der masser af på en tur med Actionboat.

Vores Rigid Inflatable Boats – eller RIBs – er specialdesignede til høje hastigheder i hård sø, samtidig med at de bevarer stabilitet og balance. De er udstyret med to kraftfulde Mercury Verado-motorer, der gemmer på 350 eksplosive hestekræfter, som for alvor kan sætte fart over feltet på din polterabend i København.

Motorerne kan sende bådene af sted med en topfart på 100+ km/t når de er fuldt lastede. Vi kan med god samvittighed kalde vores både Danmarks hurtigste RIBs.

Spænding under trygge forhold

Lige meget om en tur med Actionboat danner ramme om et firmaevent, teambuilding eller en polterabend i København, skal sikkerheden og komforten selvsagt være i orden.

Hos Actionboat spiller vi ikke hasard med vores passagerers sikkerhed, og vores både er godkendte af Søfartsstyrelsen og rigget op med markedets bedste stødabsorberende sæder til 12 passager.

Foruden vil du og dit selskab altid modtage en grundig sikkerhedsbriefing, inden vi kaster os ud i bølgerne. Vi udleverer redningsveste til alle passagerer.


Tak for endnu engang at kunne sige “wheee” i en time på Øresund.
Skruerne ude af vandet og nogle rigtigt gode hop over bølgerne, samt vinden i ansigtet var på dagens menu.
Vi ses helt sikker en anden gang.

– Nicolai Lennart Petersen


Booking

Hvis du vil være med til at give den kommende gom eller brud en på opleveren inden den store dag, står vi klar til at give jeres selskab en action-fyldt polterabend ud for Københavns kystlinje – eller et helt andet sted. Vores ruter kan planlægges efter ønske, og vi sejler gerne i resten af Danmarks farvande eller sågar i Sverige, Norge og Tyskland.

Ring til os i dag på telefon +45 72 170 280, eller skriv en mail på book@actionboat.dk, og få et tilbud på en adrenalinpumpende start på dit polterabend-arrangement i København.

Vi arrangerer alt fra fornøjelses-cruises over det mere rolige Ocean Rafting, hvor vi kigger på forskellige objekter i området til Water Cast, hvor I hopper i vandet i høj fart. En tur med Actionboat kan byde på alt fra fordybelse til nervepirrende tempo.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne i en tur med vores Class-one RIBs.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os