Firmaevent København

Kigger du og dine kollegaer efter spændende alternativer til teambuilding og firmaevents i København?

Så tag med ombord hos Actionboat. Vi råder over en betydelig flåde af nogle af Danmarks hurtigste og mest søstærke RIB-gummibåde, og vi har plads til både små og større grupper.

Action og fart til vands

Der findes ganske vist utallige aktiviteter, man kan foretage sig på den trygge landjord, når der skal afholdes firmaevent i det københavnske. Men hvorfor ikke forlade de vante og trygge rammer og stævne til søs med Actionboat?

Vi arrangerer både korte og længere ture i vores hurtige Rigid Inflatable Boats – såvel på Øresund som i andre danske og udenlandske farvande, hvis I ønsker at holde jeres firmaevent lidt væk fra København. Vi opererer i hele Danmark og kan henvise til samarbejdspartner med ligenede både i Norge, Sverige og Tyskland.

Sejladserne kan tage udgangspunkt i forskellige aktiviteter efter ønske. Vi tilbyder eksempelvis Water Cast, hvor man hopper i bølgerne i høj fart til de adrenalinsultne, High Speed Racing til de fartglade eller Oceanrafting til de eventyrlystne.


Kan kun Anbefale at man tager en tur det er så sjovt og man har lyst til en tur mere.

– Betina Nielsen


Book et firmaevent ved København til søs

Ring til os på +45 72 170 280, eller skriv en mail til book@actionboat.dk, hvis I vil booke en sejlads i forbindelse med jeres næste firmaevent. København tager sig anderledes ud fra en gummibåd i høj fart, så hvis du og dine kollegaer trænger til at få et friskt perspektiv på det hele, mens I får vind i ansigtet, er en tur med Actionboat den perfekte løsning.

Bådene er udstyret med 12 stødabsorberende sæder og to potente 350 hestes påhængsmotorer, som lader dem skyde en topfart på 100+ km/t ved fuld last. Der er altså garanti for væsentligt mere fart og søsprøjt, end hvad der ellers er normen for firmaevents i København, når Actionboat står for arrangementet.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os