Firmaarrangement København

Lad Actionboat stå for underholdningen, næste gang din virksomhed skal holde firmaarrangement i København. Vi garanterer, at det bliver både fartfyldt og adrenalinpumpende.

Firmaarrangement ud for Købehavns kyst

Et stærkere fællesskab blandt kollegaerne er ofte lig med en stærkere virksomhed. Og hvorfor ikke styrke fællesskabet med en god gang action i Øresunds bølger?

Vi stævner ud i vores Class-one RIB-gummibåde. Bådene er udstyret med to kraftfulde 350 hestekræfters Mercury Verado-motorer, som kan sende dig og dine kollegaer af sted med en topfart på 100+ km/t (60-70 knob).

Vi tilbyder forskellige aktiviteter og former for sejlads, og I vælger selv, hvor højt der skal skrues op for spændingen.

Vi arrangerer blandt andet Highspeed Racing, hvor vi ganske enkelt sejler fra punkt A til B i så høj hastighed som muligt. Hvis adrenalin-niveauet for alvor skal hæves, anbefaler vi Water Cast, som er en disciplin, hvor du og dine kollegaer hopper i vandet, mens båden er i høj fart.


Der skal lyde en stor tak til hele Actionboat teamet, for at give en helt igennem fed oplevelse i lørdags.

– Allan Skov Schwaner


Om Actionboat

Actionboat arrangerer action- og fornøjelsesture, polterabender og firmaarrangementer ved Københavns kyst.

Vi bruger udelukkende godkendte RIBs, som er designet til at sejle hurtigt, uden det går ud over balance og stabilitet. Bådene er udstyret med stødabsorberende sæder og har plads til 12 passagerer. Vi sejler dog gerne ud med flere både, hvis du og din virksomhed har planer om et større firmaarrangement. Sejlads i København koster 4000,- for en time og 3600,- for 45 minutter (priserne er eksklusive moms)

Sejlads med vores RIBs er på eget ansvar, men vi uddeler naturligvis altid redningsveste samt våddragter i forbindelse med Water Cast.

Kontakt os på telefon +45 72 170 280 eller mail book@actionboat.dk for booking af en sejlads. Vi sejler også gerne i andre farvande i Danmark, hvis I ønsker at holde firmaarrangement uden for København.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os