Spændende og nytænkende firma-arrangementer

Frisk luft, hurtige både, fællesskab og spænding. Sådan lyder Actionboats opskrift på et godt firmaarrangement, og vi gør vores absolut bedste for at skabe et sjovt og succesfuldt firmaarrangement, der henvender sig til alle typer af virksomheder.

Hos Actionboat skruer vi helt op for det sociale samvær ved at arrangere aktiviteter til søs, der har til formål at forbedre relationen mellem de personer, der til daglig har både faste roller og rutiner. På vandet kan man nemlig lægge dette bag sig og være sammen i et helt nyt, spændende miljø.

Kort sagt kan vores sejlture og vandaktiviteter knytte stærke bånd mellem medarbejdere med tydelige effekter på såvel det personlige som det professionelle plan.

Hvad kan vi tilbyde?

Hvor jeres sejltur skal starte, og hvordan denne skal udvikle sig, er op til jer at bestemme. I kan frit komme med ønsker og præferencer, hvorefter vi gør, hvad vi kan for at føre disse ud i livet.

Udover muligheden for selv at bestemme, har vi også etablerede ruter, og vi tilbyder alt fra adrenalinpumpende High Speed Race og Water Cast til betagende Ocean Rafting. High Speed race byder på fart i absolut særklasse, Water Cast indebærer hop fra båden i høj fart mens Ocean Rafting giver tid til fordybelse og observation af området, hvori vi sejler.

5 fordele ved et firmaarrangement på vandet

  1.   Det er de færreste, der har stor erfaring med aktiviteter til søs, hvorfor vandarrangementer giver alle en ny oplevelse.
  2.   En båd skaber unikke rammer for socialt samvær.
  3.   Muligheder for såvel adrenalinsus som fordybelse.
  4.   Masser af frisk luft og god energi.
  5.   Garanti for smil og latter.

Sikkerheden om bord

Når I arrangerer et firmaarrangement hos Actionboat, skal I ikke bekymre jer om sikkerheden om bord. Alle vores både er nemlig godkendt af Søfartsstyrelsen, og som et led i at overholde alle krav og regler, udleverer vi naturligvis redningsveste til alle, der stiger ombord, samt våddragter til de, som har Water Cast i vente.

I kan med andre ord sætte jer til rette med en god mavefornemmelse og forbedrede jer på en oplevelse I sent vil glemme!

Kunne I tænke jer at høre mere om jeres muligheder for at skabe spændende og nytænkende firmaarrangementer hos Actionboat, er I velkomne til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os