Sjov til søs med et firma-arrangement hos Actionboat

’Sjov’ er et vidt begreb, og det kan være vanskeligt at nå til enighed om, hvornår noget er sjovt. For nogle er det afgørende, at det bringer lattermusklerne i spil, mens det for andre står og falder med udfordringer.

Hos Actionboat ved vi godt, hvordan vi definerer, hvornår noget sjovt, og det indebærer netop en kombination af latter og udfordringer; nemlig vilde sejlture.

Af denne grund arrangerer vi sjov til søs og tilbyder en række spændende firmaarrangementer, således at alle kan få den vandoplevelse, de altid har drømt om. Nedenfor giver vi dig tre bud på vores sjoveste firmaarrangementer.

Til de farthungrende

Er du og dine medarbejdere til høj fart og pumpende adrenalin? Og er I ikke bange for at få vind i håret? Så er vores Highspeed Racing en oplagt mulighed for at kombinere socialt samvær med en enestående sejloplevelse.

Highspeed Racing indebærer, at vi sejler fra punkt A til B i meget høj hastighed. Denne type af firmaarrangement garanterer således ikke alene fart over feltet, men tilmed en oplevelse der sent vil gå i glemmebogen.

Til vandhundene

Høj fart og masser af dejlig saltvand. Disse ord er kendetegnende for Water Cast, der er navnet på endnu et af vores populære og sjove firmaarrangementer.

Denne aktivitet består i, at I springer i vandet, mens båden er i høj fart, hvormed I får en udfordrende, men fantastisk oplevelse af aktivitet på vandet.

Til de eventyrlystne

Er I knap så begejstrede for høj fart og adrenalinkick, tilbyder vi andre firmaarrangementer, der giver smil på læben på knap så hæsblæsende vis.

Ved Ocean Rafting sejler vi ud i vores både i et område, I drømmer om at udforske, og her giver vi os god tid til at kigge på naturen fra søsiden.

Altså byder firmaarrangementer hos Actionboat på sjove aktiviteter for alle, og kunne du tænke dig at arrangere et uforglemmeligt firmaarrangement, er du velkommen til at kontakte os hos Actionboat allerede i dag.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os