Polterabend for mænd

Alle brudepar er selvfølgelig forskellige og generalisering er umuligt, men der er dog en tendens til, at kvinder ønsker sig en polterabend i hyggens og selvforkælelsens tegn, mens mænd ønsker en dag med fuld fart over feltet. Hos Actionboat er vi eksperter i planlægning og udførelse af polterabender for mænd, der ønsker en vild oplevelse på vandet. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at give den kommende brudgom en overraskelse i verdensklasse. Sammen kan vi arrangere en uforglemmelig dag.

Adrenalinsus på Øresund

En polterabend for mænd skal være præget af spænding, adrenalinsus og fart, og det er her vores både kommer ind i billedet. Hos Actionboat arrangerer vi sejlture i Københavns hurtigste både, nemlig de såkaldte RIB (Rigid Inflatable Boats), der har en tophastighed på over 100 km/t.

Hvad får man?

Til en polterabend med Actionboat kan man vælge mellem tre forskellige sejlture: High Speed Race, Ocean Rafting og Water Cast. I den første sejles der meget stærkt fra punkt A til A eller A til B, i den anden indgår der stop ved forskellige objekter/seværdigheder i området, og i den sidste får man mulighed for en dukkert i vandet, mens båden er i fart. Der er altså både mulighed for adrenalinpumpende ræs og afslappende fornøjelsesture.

Alle kan være med

Selvom der er fart over feltet, når vi arrangerer polterabender for mænd i København, betyder dette dog ikke, at vi slækker på sikkerheden. Sejlads med Actionboat er en oplevelse for alle, store som små, og alle får selvfølgelig udleveret en redningsvest inden afgang. Vores både er godkendt af Søfartsstyrelsen, så det eneste du skal gøre er at nyde turen og den fantastiske udsigt fra vandet. Vi har plads til 12 passagerer på hver båd og prisen på turen afhænger af, hvilken sejltur der vælges, og hvor lang tid der skal sejles.

Kontakt os for et tilbud på din polterabend

Skal du arrangere en polterabend for mænd, kommer vi hos Actionboat gerne med et tilbud på dit arrangement. Det skal selvfølgelig understreges, at vores polterabend-arrangementer i lige så høj grad henvender sig til kvinder, så vil du give din veninde en fantastisk dag på vandet, hører vi også meget gerne fra dig. Kontakt os på telefon 26 25 88 99 eller på mail book@actionboat.com.    

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os