Polterabend ideer København

Står du på tærsklen til at skulle arrangere en polterabend? Og er du løbet tør for ideer?

Hos Actionboat har vi masser af polterabend ideer til selskaber i København, der kigger efter alternative events til at markere enden på singlelivet for en ven med et brag.

Action-fyldte polterabend ideer i København

En polterabend skal gerne byde på et par overraskelser, som kommer lidt bag på den kommende gom eller brud. Og det kan med fordel være en overraskelse, som sætter gang i adrenalinpumpen hos dagens hovedperson – og resten af selskabet for den sags skyld.

Hos Actionboat arrangerer vi action-fyldte bådture i specialdesignede RIB-både – Rigid Inflatable Boats. Bådene har plads til 12 passagerer og er udstyret med komfortable, stødabsorberende sæder fra Ullman Dynamics og 2 styks 350 hestekræfters Mercury Verado-motorer.

Bådene kan skyde en topfart på 100+ km/t og vi kan uden at blinke kalde vores både for nogle af Danmarks hurtigste RIBs. De er designet til at kunne yde en høj fart i hård sø uden at miste stabilitet og balance.

Så hvis du mangler inspiration til overraskende polterabend ideer i København, kan du godt overveje at tage dit selskab med ombord hos Actionboat.

Oplevelser til ethvert behov

En tur med Actionboat kan byde på både fart og fordybelse. Vi arrangerer alt fra Ocean Rafting, hvor de visuelle indtryk er i fokus over High Speed Race til Water Cast, hvor du og dit selskab kommer i vandet, mens båden er i fart. Således kan vi byde på polterabend ideer ud for Københavns kystlinje til ethvert behov.

Book en tur

Kontakt os på telefon +45 72 170 280, eller skriv en mail på book@actionboat.dk, hvis du mangler inspiration til polterabend ideer i København.

Vi har plads til 12 passagerer i én båd, men vi stævner gerne ud med flere både i tilfælde af større selskaber.

Sejlads i København koster 4000,- for en time og 3600,- for 45 minutter. Vi sejler fra Tårbæk i nord til Dragør i syd.
Vi sejler dog også gerne både kortere og længere ruter efter forespørgsel.

Vi har naturligvis altid sikkerheden i højsædet i forbindelse med en sejlads. Alle passagerer bliver udstyret med redningsveste og modtager en detaljeret sikkerhedsinstruktion inden afgang. Bådene er godkendte af Søfartsstyrelsen.

Vi ser frem til at gøre jeres polterabend både usædvanlig og spændende.

Vandoplevelser

×

Menu

Ring op

Online booking

Skriv til os